Om filmgiganten.se

Gillar du film lika mycket som Nalle Puh gillar honung? Då kommer du att älska den här sidan. Jag har ett stort filmintresse som bara fortsätter att växa. Jag ser på de flesta typer av filmer och gillar action och skräck lika mycket som cringy komedier och riktiga chick flicks. Här kommer det finnas en salig blandning av tips och rekommendationer för att hitta det bästa för myskvällen, den lediga dagen i sängen men även intressanta informativa tips för kunskap och utveckling. Jag är stammis på bion och det går inte en vecka utan att jag har sett en enda ny film. Här kommer jag skriva recensioner om alla möjliga tänkbara filmer som man kan tänkas vilja se eller veta mer om. Bland annat kan du läsa min recension om The woman in black.

Genrer

Denna sida är riktad till alla som gillar filmmys, serier, dokumentärer och annat roligt man kan kolla på. Det finns något intressant att läsa om för alla. Mitt utbud är väldigt brett, lika så mitt intresse så här kan man läsa lite om mycket. Sidan är till för att man ska kunna sök inspiration om man vill se en film men inte alls vet vad eller vilken man ska kolla på. Ibland vet man kanske genre men inte vad som är bra. Då är det alltid bra att kolla recensioner för att enklare kunna dra en slutsats om vilken som faktiskt skulle passa en själv och vad som är värt att ge en chans. Trailern säger ibland inte alls något om filmens egentliga handling. Dem är gjorda för att väcka spänning, intresse och nyfikenhet – även om den har samma handling som 100 andra filmer.

Nu och då

Här kommer jag skriva om både gamla och nya filmer. Klassiker, okända lite mindre populära rullar men även om filmer som kommer komma som ännu inte haft premier än. Filmer jag ser framemot att se och har förväntningar inför. Det kommer vara blandat gammalt och nytt. Stora filmer vs. helt främmande filmer man aldrig hör namnen på innan. Det är viktigt att ta upp åsikter om äldre filmer också för man kan komma att ändra tankar kring vissa filmer utifrån olika perspektiv. Ibland förstår man kanske inte syftet bakom en handling för än flera år senare. Idag ser inte världen ut som den gjorde förut och det kan man påminnas om och tydligt se genom film.