Filmerna jag ser fram emot 2017

Ghost in the shell

Nutidens Matrix! Handlar om Major som är en högt uppsatt soldat com är hälften människa och hälften robot. Han är leder Section 9 som är en grupp från specialstyrkan. Deras uppdrag är att förgöra för de allra värsta förbrytarna och extremisterna som finns i världen. Nu ska de alla ställas de mot en fiende med bara ett mål i sikte, det är att lyckas förhindra Hanka Robotics teknologiska framsteg. Kommer nog bli en riktigt populär film med Scarlett Johansen i huvudrollen.

Life

Ett team på sex stycken befinner sig ombord på ISS internationella rymdstation. De har nu gett sig av för att göra en av de största och kanske viktigaste upptäckterna i den mänskliga historian. De ska hitta bevis på att det finns liv på Mars. Forskningen går fort framåt och dessvärre börjar nu metoderna som används på konsekvenser som ingen kunnat tro. Livsformen de just hittat visar sig vara mycket mer välutvecklad med kunskap och intelligens som ingen kunnat ana.

Kul att se att filmen är regisseras av Daniel Espinosa och skådespelerskan Rebecca Ferguson hittar vi i en av huvudrollerna.

Den enda vägen

Detta är ett svenskt drama som kommer ut. Det handlar om de två bröderna Alex och Michel som blir grovt beskjutna helt öppet mitt ute på gatan. Den ena brodern, Alex är den som blir svåraste sargad av skottlossningen. Människorna runt i kring dem men även polisen har sina misstankar om att detta handlar om någon slags kriminell uppgörelse. Kampen som de båda två nu står inför, för att kunna överleva får dem att hamna längre och längre ner i den undre världen. Tillslut har Michel inget val, han blir indragen i den kriminella världen, det är hans enda val för att ha en chans att rädda sin bror.

Den osynlige gästen

En ung affärsman vid namn Adrian Doria är på toppen av sin karriär. Han vaknar upp I ett hotellrum som verkar vara låst från insidan. Brevid honom ligger hans älskarinna, Laura, död. Han finner ingen förklaring till detta och han anlitar en stjärnadvokat vid namn Virginia Goodman som får försöka få honom rentvådd från detta brott som han omöjligt kan ha genomfört. De två jobbar konstant under en natt för att försöka förstå vad som egentligen har hänt.